Acasă » Magazin » Creme cosmetice » Creme de corp » Cremă de corp

Cremă de corp

75,00 lei

Cremă de corp: din uleiuri și unturi vegetale, recomandat pentru îngrijirea pielii, ce hidratează și hrănește în mod natural.

  • Check Mark Livrare în termen de 24 – 72 ore
  • Check Mark Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 300 RON
Plată securizată prin
  • Formula Naturala® - All Natural Cosmetic Products - www.formulanaturala.ro - Categorii - Diverse

Descriere

Cremă de corp.

Cremă de corp realizată doar din uleiuri și unturi vegetale, recomandată pentru îngrijirea pielii. Hidratează și hrănește în mod natural.

Produsul este ambalat în recipient de sticlă de culoare violet, creat special pentru cosmeticele naturale. Produs testat dermatologic.

Crema de corp conține:

  • Uleiul esențial de lavandă – Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie. Uleiul esențial de lavandă veritabilă este un produs de excepție, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavandă și are un conținut ridicat de principii active pe care le putem valorifica în felurite moduri.
  • Untul de cacao – obținut din boabele de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emoliente preparatelor cosmetice în care este inclus.
  • Untul de mango – Arborele de Mango, nativ în India și Birmania, este azi cultivat în majoritatea regiunilor tropicale pentru fructele sale delicioase și energizante. Untul este extras din sâmburii fructului de mango. Untul de mango este un veritabil deliciu pentru piele, are textura moale și conferă pielii elemente esențiale, lăsând-o hidratată, catifelată și suplă.
  • Untul de Shea – Untul de Shea se obține din nucile arborelui Shea (Karité) ce crește spontan în savana africană. Untul de Shea este un ingredient regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente, hrănitoare, regeneratoare. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile confirmă calitățile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea țesutului cutanat, protecția împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, calmarea pielii, revitalizarea podoabei capilare.
  • Vitamina E – este esențială pentru sănătatea pielii. Vitamina E este prezentă în segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector împotriva degenerării cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerator. Ca aplicație cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate, mature, deteriorate, pentru regenerare după expunerea la soare, protecție împotriva factorilor de mediu.

Ingrediente: Theobroma Cacao Seed Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Oil.

Utilizare: crema se utilizează numai pentru uz extern, pe pielea curată, cu un masaj ușor. Nu se utilizează de către persoanele care au alergie la unul dintre ingrediente.

Creme de corp

Formula Naturala® - All Natural Cosmetic Products - www.formulanaturala.ro - Termen de valabilitate

12 luni de la data fabricării.

Formula Naturală - All Natural Cosmetic Products - www.formulanaturala.ro100 ml

RECOMANDĂRI: A se păstra la temperaturi de 5-25 °C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Citeşte mai multe despre acest produs pe blog.

Informații suplimentare

Termen de valabilitate

12 luni

Volum

100 ml

Mod de utilizare

Crema se utilizează numai pentru uz extern, pe pielea curată, cu un masaj ușor. Nu se utilizează de către persoanele care au alergie la unul dintre ingrediente.